maanantai 13. toukokuuta 2013

Viikko 2

SuperDieetti on edennyt toiselle viikolle. Fiilikset on aika lailla paremmat kuin viime viikolla; takunneen ruokailun pelasti se, että keksin sipulin olevan painava, sallittu vihannes. Pari sipulia silpuksi ja pannun kautta lautaselle, niin lähes koko kasviskiintiö on täynnä!
Paino on tippunu ensimmäisen viikon aikana noin kaksi kiloa, olemus tuntuu solakoituneen reilumminkin. Kai sitä pitää vaan uskoa, että nestettä on poistunut tolkuttomat määrät (viimeksi kun ravasin vessassa näin usein oli syynä munuaistulehdus) ja että lihas painaa läskiä enemmän.
Ruokailurytmi on edelleen haastava, enkä ole yhtenäkään päivänä saanut iltapalaa mahtumaan päiväohjelmaan. Keskiviikkona aion kokeille lyhuempiä ateriavälejä, josko sillä saisin tilanteen korjattua.
Huomeniltana ohjelmassa onkin motivaatiotapahtuma yliopistolla, sinne siis muiden laihistelijoiden joukkoon. Tuo iltameno saa kyllä aikataulun paukkumaan, hirveellä hopulla pitää kotiutua jotta kerkiää laittamaan seuraavan atrian valmiiksi ja tuulen suojaan.

Kodin laittaminen ja siivoaminen on jäänyt ihan retuperälle, mutta keskiviikkona tapahtuu ryhtiliike! Kun nyt vain saisi Miehenkin hoksaamaan että hänenkin kamoissaan on setvimistä enemmän kuin tarpeeksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti