keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Puoliväli!

-15kg-sopimuksessa on saavutettu puoliväli!
7kg mennyt, 8 jäljellä! Hihhei!

Muutos ei vielä juurikaan näy (omasta mielestäni, muilta olen kuullut päinvastaista), paitsi naamassa. Peilikuva ei ole ollenkaan niin pöhöttyneen ja väsyneen näköinen kuin talvella.

Kuva täältä

SuperDieetin kolmas päivä, ja tuntuu siltä, että liikuntapuolen kestän kyllä, mutta ruokavalio on ihan kamala. Kaloreita on toki vähän, nopeat hiilihydraatit lähes nollassa, mutta se ruoan määrä on ihan mahdoton! Aamupala, välipala, kaksi lämmintä ateriaa ja iltapala. Ruokaa tulee päivässä 2000-2460g, riippuen omista valinnoista. Enpä ole ennen kokenut tällaista, että on yhtä aikaa sekä oksettava ähky että nälkä...

8 kommenttia:

  1. Hieno saavutus, onnea! Itse en pysty tuohon superdietin ruokavalioon. Se tuntuu kamalalta ja luonnottomalta. Sitten kun lopetat tuon dietin, niin suosittelen kokeilemaan kiloklubia. Ilmainen ja kätevä, opettaa oikeasti syömään terveellisesti omilla ehdoilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Kovasti on kyllä harkinnassa että vaihdan nyt käytössä olevan, superdieetin tiukimman ruokavalion keskimmäiseen, jossa olisi vähemmän vihanneksia mutta myös tärkkelystä.
      miten voi olla kahden päivän jälkeen niin kovasti ikävä perunaa, pastaa ja riisiä?

      Poista
  2. Kauheeta kyytiä, vaujee! mun uus elämä piti alkaa vaihdon jälkeen, mutta taidan tästä taas lähtee piknille grillaan ja ottaan pari......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö? ja yllättävän pienellä vaivalla, syömisetkin on ollut melkein samoja kun ennenkin (ei tietenkään maanantaista lähtien)! Oma osansa on ihan varmasti metformiinilla, viimeiset kaksi ja puoli viikkoa on karissut vauhdilla!
      Eikä sulla oo mun mielestä mitään tarvetta alottaa uutta elämää, nätti ja sopusuhtainen kaisuli <3

      Poista
  3. Kyllä se nälkä sieltä tulee ja hiilarit vähenee kokoajan :) itsellä oli superdieetin alussa ihan sama olo (alotin 11.2.), mutta jo tokalla viikolla nälkä kolkutteli. Jossain vaiheessa piti jo laskeskella milloin saa syödä seuraavan kerran.. Tsemppiä, hyvin se menee kunhan noudattaa 100% ohjeita. Nimim. Superdieetin aikana -6kg melkein normaalipainon sisällä :)

    VastaaPoista
  4. Kyllä se olo siitä, tsemppiä vaan. Itselläkin alussa teki vähän tiukkaa, mutta sitten kun oletan saaneeni kropan ketoosiin, helpotti. En tiiä mikä tossa on luonnotonta, puhdasta ruokaa, runsaasti proteiinia, runsaasti kasviksia, ruokailurytmi, hyviä rasvoja, ainut mikä normiterveelliseen ruokavalioon on eroa, on hiilihydraattien määrä. Luonnotonta on tietysti lisäravinteet, mutta nekin pystyy korvaamaan ruualla, jos on valmis soveltamaan superdieettiä.

    VastaaPoista
  5. Ja onnea pudotuksesta, tosi hienoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Lähinnä se ruoan määrää tökkii, en oo tottunut syömään näin isoja aterioita. Myös rasvojen määrä aiheuttaa hiukan epämukavuutta, olen tottunut laittaan ruokaa lähes rasvatta, joten äkillinen rasvojen lisääminen on aiheuttanut jonkin verran raskasta oloa ja närästystä... Mutta eiköhän se tästä, alussahan tässä vasta ollaan :)

      Poista