maanantai 27. toukokuuta 2013

Ei mitään uutta

Takana harvinaisen tapahtumaköyhä viikko. Kävin ryhmiksessä moikkaamassa typpejä ja viikonlopun vietin vanhempieni luona. Oli kamala ikävä Miestä, ja tälle päivälle osunut kotiinpaluu oli vallan tunteikas. Saattoipi olla ensimmäinen kerta kun Mies halasi niin pitkään ja kovasti muussa kuin lohdutustarkoituksessa. Ikävä taisi olla molemminpuolista.

Alkaneella viikolla ohjelmassa ainakin työkkärin ja kelan kanssa tappelemista, lisää siivousta sekä dieetin kanssa tuskailua. Mitta on täynnä erityisesti rahkaa, sipulia ja oliiviöljyä (löysin viikonloppuna voilta maistuvan rypsiöljyn, mutta unohdin sen tietysti vanhempieni jääkaappin). Ja vihreitä vihanneksia. Oi, kun saisi punaista paprika! Ja tomaattia!

Laskeskelin tänään vähän paino- ja rasvaprosenttimuutoksia, ja tulin siihen lopputulokseen, että -15kg -sopimuksen solmimisen jälkeen paino on pudonnut 11kg ja rasvaprosentti 5%. Eli läskiä on lähtenyt reilu 8kg! Ohhoh! Keskiviikkona tajusin kuinka paljon sitä painoa on oikeast pudonnut kun sylissä rötkötti neuvolassa yksitoistakiloiseksi todettu pikkulikka. Hurjaa!

2 kommenttia:

  1. Ihan huikeaa! Olet tehnyt varmasti paljon töitä tuon eteen! Olethan ylpeä itsestäsi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) vähän tuntuu siltä että on tippunut melkein itsestään, yllättävän pienillä muutoksilla saa paljon aikaan!

      Poista