sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikon vaihtuminen

Viikonloppu on taas ohi, ja uusi työviikko häämöttää nurkan takana.
Olin jo viikkokaupalla haaveillut täysin joutilaasta viikonlopusta ja nyt sain vihdoin sellaisen viettää. Toki tähänkin viikonloppuun kuului lapsuudenkodissa vierailu, mutta sehän on vain rentouttavaa. Seuraaville kahdelle viikonlopulle onkin jo suunnitelmia; ensin lukioaikaisen ystävän valmistujaiset ja sitten serkun tyttären puolivuotissyntymäpäivän  varjolla tapahtuva ensimmäinen kohtaaminen tulokkaan kanssa.

Molemmat tapahtumat ovat aiheuttaneet stressiä jo hyvissä ajoin;
Valmistujaisjuhliin saapuvasta ystäväporukasta vain kaksi teitää nykyisen tilanteeni, loput eivät alkuunkaan. Yhtäältä haluaisin kertoa avoimesti asiain laidan näille enemmenä tai vähemmän etääntyneille ystäville mutta toisaalta pelkään erityisesti päivänsankarin asennetta. Hän kun on tavannut olla kovinkin konservatiivinen ja jyrkkä mielipiteissään.
Tyttövauvan kohtaamisen hermostuttamisen ymmärtää varmasti jokainen lapsettomuuden kohdannut. Oman lisänsä tilanteeseen tuovat myös jännittyneet sukulaissuhteet.

Kovasti kummalta tuntuu myös se, että maanantaina on jo kp8!
Vuoto on jo lähes loppunut, mutta turvotus ja äkillisesti iskevä huonovointisuus sekä alavatsan nippailut ovat palanneet muutaman päivän tauon myötä.
Voi kun läkärin laatimat toimintaohjeet saapuisivat jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti