perjantai 8. maaliskuuta 2013

kärsimyspäivät

Tänään söin 10 päivän Primolut-kuurista viimeisen nappulan. Turvotus ja alavatsan nippailut kestivät ensimmäiset 7 päivää ja vaihtuivat sitten selkäsärkyyn. Eilen illalla särky yltyi melkein sietämättömäksi ja ilmestyipä lakanaan vähän vertakin. Tänään särkee taas niin että on vallan voimaton olo (onneksi on vain 4 lasta paikalla työmaalla), eikä taida tulla taaskaan mitään kuntosalille menosta kun ei saa edes selkää suoraksi.
Saattaapi tulla vallan mukava viikonloppu... No, ainakin saan sen suojapussissaan pölyttyneen kuukupin vihdosta viimein käyttöön!

Tietokonekin meni rikki, joten normaaliin päivitysrytmiin palaaminenkin jäi vain haaveeksi. Puhelimella kun on niin tuskastuttavan hankalaa kirjoittaa, ettei kärsivällisyys tahdo riittää!

Internetin ihmemaailmasta kaivelin esiin semmoisen "tiedon", että vähähuilihydraattinen ruokavalio olisi omiaan PCOS:n kanssa painiskeleville naisille, joten ajattelin kokeilla. Nyt kun netin käyttö on puhelimen varassa, en pääsekään tavoilleni uskollisena hakemaan (tai siis pääsen, kärsivällisyys vain ei riitä...) aloitusvinkkejä foorumeilta ja muista nettilähteisä. Olisikohan lukijakunnallani vinkkejä jaettavaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti