keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

kärsimättömiä kuulumisia

Sisäistä kontrollifriikkiäni alkaa jo ahdistamaan epätietoisuus pcos-hoidon etenemistavasta. Juu, tiedän kyllä että labrassa käymisestä on kulunut vasta viikko ja laboratoriohoitajan mukaan joidenkin otettujen verikokeiden valmistuminen kestää hiukan pidempään. Tiedän senkin, että poli on kiireinen paikka eikä ohjeita saada välttämättä laadittua sillä tulipunaisella sekunnilla kun labrat ovat valmistuneet. Mutta silti, haluan saada tietää kaiken nyt heti enkä vasta huomenna. Ihmeellistä kyllä, en silti ole vielä perehtynyt bookplussan pcos-kirjojen valikoimaan.

Toissailtana intouduttiin taas etsiskelemään allekirjoittaneelle sopivaa kihlasormusta. Vaiika toivomani tyyli on hyvin klassinen ja helposti saatavavilla oleva, hommaa vaikeuttaa huomattavasti se ettei kulta sovi minulle. Onko ihottuman aiheuttajana itse kulta vai sen sekoitemetallit jääkööt ikiaikaiseksi arvoitukseksi, mutta selvää on etten voi käyttää kultaisia koruja. Omien mieltymyksieni ja jo hinnankin vuoksi vaihtoehdoksi jää hopea, ja ongelmaksi onkin muodostunut hopeisten timanttisormuksien erittäin huono valikoima.  Tähän mennessä olen löytänyt Tampereelta vain yhden kultasepänliikkeen jolla on hopeisia timanttisormuksia valikoimissa, ja ne ovat aivan liian moderneja minun makuuni.
Mies on aluperinkin ollut sormusten teettämisen kannalla, mutta ajatus tuntuu minusta vallan hassulta, sillä enhän minä mistään uniikista ja erikoisesta haaveile. Nettikaupoista olen löytänyt toiveitani vastaavia sormuksia, mutta en halua tehdää mitään sormuksen malliin liittyvää päätöstä pääsemättä ensin näkemään sormuksia "luonnossa".
Kärsimätön luonne on tässäkin koetuksella.

2 kommenttia:

  1. Olethan miettinyt palladiumia ja titaania materiaalivaihtoehtoina? Ovat kestävämpiä kuin hopea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joten ajatus titaanisesta tai palladiumisesta sormuksesta ei oikein tunnu oikealta. Toki jos juuri oikeanlainen sormus sattuisi näistä materiaaleista löytymään olisi asiaa harkittava huolella.

      Poista