perjantai 29. maaliskuuta 2013

ai ai

Sitä ollaan sitten molemmat kipeinä. Miestä vaivaa flunssa ja minua eilisen lääkärin mukaan flunssa ja erityisen äkäinen korvatulehdus. Myöhemmällä iällä kostautuu lapsena sairastamatta jääneet lastentaudit... Mukulana oli korvatulehdus vain kerran, sekin oireettomana (huomattiin kuulemma normaalissa neuvolalääkärintarkastukssa) ja teini-ikäisenä oli useampi korvatulehdus joista yksi kesti noin puoli vuotta. Nyt kerkisi olemaan taas yhdeksän vuoden tauko...
Noh, onneksi olo on parantunut todella nopeasti antibioottien ansioista, jospa sittenkin pääsisin sunnuntaina äidin namikätköille.
Mies on onneksi yleensä nopea sairastaja, josko olisi sitten huomenna jo sen verran parempi että jaksaa nousta sängystä.


Työ loppuu kolmen viikon päästä, ja sekös harmittaa! Mitä mä teen ilman niitä ihania nuppusia?
Ajattelin tehdä jonkun pehmolelun kiitokseski ja muistoksi, ehdotuksia otetaan vastaan. Mielessä on käynyt myös antaa sille omalle pikku muruselleni erikseen jotain (todennäköisesti keltaisen traktorin, se on se "meidän juttu") mutta vähän arveluttaa että onkohan se oikein sopivaa antaa vain yhdelle joku oma juttu vaikka sen vaan laittaisikin rattaisiin tai koriin muiden lapsien huomaamatta. Apuja?

Onneksi tuli se 15kg-sopimus niin voin töiden loputtua keskittyä kuntoiluun, saanpahan pidettyä pääni kiireisenä!

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä ei oo sopivaa antaa vain yhdelle lapselle lahjaa. Jokaisella hoitajalla varmasti on joitain ns. suosikkeja, mutta sen ei saisi mitenkään näkyä päiväkodissa. Ei edes vaivihkaan annettujen lahojen muodossa. Kuuluu ammattietiikkaan..
    Jos ryhmä on kohtuullisen kokoinen, niin tee kaikille vaikka joku pieni kortti ja kirjoita sinne joku teidän juttu mukaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinhän minäkin sen ajattelin :) en oikeestaan ymmärrä miksi edes pohdin asiaa kun se on ihan selvä homma...
      Kiitos korttiajatuksesta, tosi hyvä idea. Toteuttaminen taas on hiukan hankalampaa, ryhmässä tapahtuneiden muutosten vuoksi... Sama pätee oikeastaan kaikkiin yksilöityihin lahjoihin, koska uuteen ryhmäläiseen ei kerkiä tutustumaan riittävän hyvin.

      Poista