keskiviikko 9. tammikuuta 2013

mietintämyssyn alla

Joulukuisesta blogitapaamisesta saakka olen ajatellut osallistuvani Simpukan Tampereen vertaistukiryhmän tammikuiseen tapaamiseen, mutta viime päivät olen epäröinyt.
Vaikka vertaistuki on kultaakin kalliimpaa, on viime päivinä tuntunut siltä, etten halua selittää tilannetta taas uudestaan. Pelottaa, ettei minua oteta vakavasti, sillä enhän ole "oikeasti lapseton". Enhän ole vielä yrittänytkään saada lasta. Vaikka jos se olisi minusta kiinni olisin ollut äiti jo vuosia.

Toinen päänvaivaa aiheuttanut asia on tuleva poliaika. Koska ja miten kertoa töissä? Ja kuinka paljon kertoisin? Mitä siellä polilla tapahtuu, onko käynti henkisesti niin rankka etten jaksakaan mennä iltapäiväksi töihin?

Polijuttuja on vielä reilu kuukausi aikaa miettiä, mutta vertaistapaamisen suhteen olen päätökseni tehnyt.
En ole vielä valmis. Ehkä sitten polin jälkeen maaliskuussa.

2 kommenttia:

  1. Itte oon käynyt kerran täällä paikallisessa vertaisryhmässä, ei ole vain tullut toiste lähdettyä, ilman mitään sen suurempaa syytä. Pakko on kyllä sanoa, että toi meidän blogitapaaminen tuntui paljon antoisammalta. Toki nää on aina kiinni niin monesta eri jutusta, että mikä milloinkin toimii ja kenelle. Mutta se yhteenkuuluvaisuuden ja erilaisten lapsettomuuksien hyväksymisen ilmapiiri oli meillä blogitapaamisessa kyllä ihan mieletön. Uudestaan tapaisin mielelläni, jos sellainen mahdollisuus vielä joskus tulee. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen vähän, että blogitapaaminen on nostanut riman niin korkealle, että voi olla vertaisryhmillä vaikeuksia yltää mukaan!
      Olis kyllä mielettömän ihanaa tavata vielä uudelleen <3

      Poista