lauantai 5. tammikuuta 2013

Enteistä

Missä ovat entnaiset?

Treebeard. Kuva täältä.
No ehe-ehe. Ei vaan, siis niinkuin ennusmerkeistä ja semmosista.


Meinaan kun huomio on välillä kiinnittynyt siihen, miten jotkut eivät hanki kuumeillessaan vielä mitään raskauteen saatika sitten vauvoihin liittyviä välineitä ja tarvikkeita (edes niitä vastustamattoman pieniä bodyja), etteivät sillä tavalla tulisi kironneeksi koko raskauden yritystä.

No, kuten aiempien postausten perusteella voi päätellä, minähän en sellaisiin hölynpölyihin usko (tuppaan muutenkin olemaan sen sortin ihmisiä, jotka eivät usko mihinkään mistä ei voida esittää kovia todisteita)!

Kuitenkin, herää kysymys:
Ostin kuukupin kesällä, eikä kuukautisia ole sen koommin kuulunut, eli lörpäke odottaa edelleen paketissaan. Seuraako tästä se, että koska olen ostanut myös pienenpieniä vaatteita ja satukirjoja, jäävät nekin vain pölyttymään hyllyssä pääsemättä koskaan käyttöön?





P.s. postaus nro 100!

3 kommenttia:

  1. Mä en usko tuollaiseen :) Paitsi siinä mielessä, että jos kovin kovasti pelkää/toivoo jotain asiaa, ni saa itsensä kuvittelemaan vaikka ja mitä :) Esim. valeraskaudet ihmisillä on sellaisia. Mutta eipä nuo vielä enteitä ole :) nimim. enneunien näkijä ;)

    VastaaPoista
  2. :D entit...

    Joo, minäkään en usko ollenkaan tuollaisiin. En usko siihen, että tämän vauvanyrityksen voisi sössiä jollain väärillä ajatuksilla tai väärillä ostoksilla tai mitenkään muutenkaan en usko, että jumalat tai universumi tai kohtalo tai karma tai mikään rankaisisi yhtään ketään siitä, että on toiveikas.

    Minä en ole hankkinut mitään vauvalle kuuluvaa, koska se tekee vauvan puuttumisesta kauhean todellista. Ehkä jossain vaiheessa sitten. Voisin toisaalta kuvitella, että kaunis body kaapissa voisi myös antaa jonkinlaista toivoa, tai että siihen voisi konkretisoida jotenkin kaipuunsa. En tiedä :).

    VastaaPoista
  3. En mäkään usko että ne nyt enteilisivät jotakin. Oon kyllä ite kans aika taikauskonen, mutta ostin mäkin parit bodyt ennen raskautta. :P

    VastaaPoista