perjantai 14. joulukuuta 2012

Viikonloppu tuloillaan

Olin siis eilen veljeni kanssa elokuvissa ja syömässä, kuten meillä on ollut tapana tehdä parin kuukauden välein. Yleensä näillä reissuilla jompi kumpi tai molemmat meistä on kertonut hiukan tarkemmin mitä elämään nykyään kuuluu, ja eilen kerroin veljelleni että sain lähetteen lapsettomuus- ja hormonipolille.
En tosin olisi kertonut, ellei velipoika olisi itse kysynyt perheenperustemissuunnitelmistamme.

Elokuvateatterissa palelin niin, että oli pakko vetää villakansgastakki päälle ja yhdistettynä tämän viikon vaivanneeseen räkäisyyteen on flunssan puhkeaminen odotettavissa.
Onneksi tänään aamulla tuli viesti että voin pitää vapaapäivän (mukuloitakin on niin paljon kipeänä, ette kaikkien kannata mennä töihin), sillä olo onkin ollut jo aika rapsakka, päätä särkee, viluttaa, yskittää ja väsyttää.
Olen koittanut ottaa rennosti ja pysyä lämpimänä, jotta flunssa ei pääsisi pilaamaan viikonloppuani. Suunnitelmissa on lauantaina pikkujouluilua ystävien parissa ja sunnuntaina on kauan odotetun blogitapaamisen aika!

Kun nyt vaan tulisi Mieskin kotiin (on kai eksynyt joululahjaostoksille) niin saisi ruokaakin!
Mieli tekisi kamalasti hyökätä eilen koristeltujen piparien kimppuun mutta kun ne olisi tarkoitus viedä pikkujouluhommiin huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti