lauantai 8. joulukuuta 2012

11



Säännöt:
1. Kiitä haastajaasi ja linkkaa hänet postaukseesi
2. Vastaa haastajan 11 kysymykseen
3. Keksi 11 uutta kysymystä
4. Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
5. Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät



Tyttöankalle kiitos ensimmäisestä haasteestani!

1. Mistä tykkäät ulkonäössäsi? - Sopusuhtaisesta täyteläisyydestä. Vaikka pudotettavja liikakiloja onkin useita kymmeniä, tiedän kokemuksesta että näyttäisin lähinnä höntiltä pituiselleni suositellussa elopainossa! Pää ei ole samaa sarjaa kehon kanssa...
2. Millainen värimaailma kodissasi on? -  Hyvin sekalainen! Mies kun on asunut tässä reilun vuoden ennen tapaamistamme, en ole päässyt käsiksi värivalintoihin! Makuuhuone on sini-sävyinen, olohuone kelta-punainen ja keittiössä on tähdätty modernin tummiin ja metallisiin pintoihin (kaiken pilaa kuitenkin se, että kaappeihin ei ole koskettu pitkällä tikullakaan. Vai miltä kuullostavat alkuperäiset 70-lukulaiset likaisen keltaiset lastulevyt ruskeilla muovivetimillä?). Eteistä ei ole mietitty ollenkaan ja sen kyllä huomaa, kamala tyylien sekamelska!
3. Mitä työtä haluaisit tehdä/kokeilla, jos et olisi nykyisessä työssä/opiskelualalla? - Hmm, mitäköhän tähän vastaisi? Koulutushan minulla on matkailualalle, mutta se ei kiinnosta melkeinpä ollenkaan (vain eräopastukset kiinnostavat, mutta siltä saralta on turha edes uneksia saavansa töitä näillä leveysasteilla). Nyt tarhalaisen teen työtä jota haluaisin tehdä aina! Neuvolaterkkariksi haluaisin myös.
4. Minkä kirjan olet lukenut viimeksi? - Piti oikein käydä makkarissa katsomassa, että mikä on kasan päällimmäisenä (kirjat kun tuppaavat unohtumaan sängyn viereen kun ne on saatu luettua...), kun luen niin paljon ja suhteellisen kovaan tahtiin, että välillä järjestys unohtuu. Eat, pray, love näytti olevan päällimmäisenä. En kyllä silti ole ihan varma onko se viimeksi luettu, saattaa olla myös Neil Gaimanin American Gods. Nyt uusintakierroksella Terry Pratchettin Soul Music.
5. Lempielokuvasi? - Hetken mietittyäni on pakko sanoa, että Kenenth Branaghin ohjaama ja tähdittämä Hamlet! Ihana, 1800-luvulle sovitettu siirretty, täysin alkuperäistekstille uskollinen (teksti on siis suoraan Shakespearea, mitään muuttamatta, poistamatta ja lisäämättä) elokuvaversio suosikki Shaksespearestani! Ja miksiköhän Leijonakuningas on lemppari Disney-klassikkoni? 

Hamlet
Kuva täältä

6. Mitä haluaisit oppia? - Haluaisin oppia ottamaa asioita vähmmän henkilökohtaisesti ja olemaan kehittelemättä joka asiasta ja sanasta päässäni paaaljon todellisuutta suurempia ja merkityksellisempiä! Jäisi monet itkut itkemättä...
7. Uskotko Jumalaan tai johonkin henkisyyteen/hengellisyyteen? - Haluaisin uskoa. Mutta uskon, että Jumala valitsee ihmisen, eikä ihminen Jumalaa.
8. Mitä toivot joululahjaksi? - Kirjoitinkin tästä juuri! Mutta näiden lisäksi toivon, että Miehen työpaikan yt-neuvottelut loppuisitat ja Mies saisi jatkoa työsopimukseensa (saakelin rekrytointikielto...), koska se veisi oman talon ostamista niin paljon eteenpäin! (Asuntolaina on siis vain tästä kiinni...)
9. Millainen ikäero sinulla ja miehelläsi on? - Mies sanoo ikäeron olevan 4 vuotta, mutta koska hän on syntynyt marraskuussa ja minä tammikuussa, on eroa oikeasti 3 vuotta ja 2kk. 
10. Mitä hyviä asioita elämässäsi/arjessasi on nyt? - Työ josta pidän todella paljon, ensimmäistä kertaa vuosiin sellaiset tulot ettei raha lopu kahdessa viikossa, hellä ja rakastava parisuhde ja vaikka kuinka paljon kaikkea muuta!
11. Mistä jouluruoista pidät? - En oikeastaan mistään. Lanttulaatikkoa voin syödä kauhallisen ja riisipuuroa suostun syömään korkeintaan kahdesti. Koska veljenikään ei pidä jouluruuista, on niiden määrä vähentynyt pöydässämme vuosi vuodelta ja nykyään jouluateria koostuu perunamuusista, ruisjauhoissa pyröitellystä pannulla paistetusta kuhasta (nam, parasta ruokaa koko maailmassa), herneistä, ja on sitä rosolliakin yleensä pöydässä (äidille ja isälle).


Tulipa vastattua piiitkästi! Toivottavasti joku jaksaa lukea!


Ja sitten ne uudet kysymykset:

1. Charmander, Bulbasaur vai Squirtle?
2. Paras joululaulu?
3. Mitä leikkiä tai muuta aktiviteettia lapsuudestasi kaipaat eniten?
4. Joulu vai juhannus?
5. Luonnonkuidut vai tekokuidut?
6. Seurasitko linnanjuhlia televisiosta tänä vuonna?
7. Mitä valinnaisia aineita valitsit peruskoulussa?
8. Suosikki televisiosarjasi?
9. Pysyykö huushollisi vaivatta siistinä?
10. Montako sisarusta sinulla on, jos ollenkaan?
11. Paras Disney-prinsessa?

Juu-u, ajatukset on joulussa ja siihen ainakin meillä kuuluvassa piirrettyjen katselemisessa!


Haastan Josefiinan, Naleyn ja Ciin.
Olen laiska, en jaksa heittää haastetta useammalle eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti