sunnuntai 26. elokuuta 2012

Samarakas


Taannoisen keskustelutuokion ja kanssabloggaaja Ciin innoittamana surffasimme eräänä kauniina päivänä Väestöliiton nettisivuille ja ostimme Samarakkaan – korttipelin ” jonka tarkoituksena on tukea ja vahvistaa parisuhdetta”.
Muutaman päivän odottelun jälkeen postikusti soitti ovikelloa ja ojensi paksun kirjekuoren käteeni.
Ja eilen pelattiin.

Tältä se näyttää.
Kuva täältä



Vaikka tällä ensimmäisellä pelikierroksellan (ja sitä heti seuranneella toisella kierroksella) käsiimme osuneet kortit koskivat vain aiheita joista puhumme muutenkin aika paljon, huomasimme molemmat pelin olevan hyvä kannustin asioista puhumiselle.

Pelissä on toki toiminnallinenkin osuus – osa korteista on Toiminta-kortteja. Näiden ansiosta sain jalkahieronnan, mutta jouduin lupautuman hoitamaan ikkunanpesun… En saanut lupaa pestä muita kuin parvekkeelle antavan ikkunan, koska ”putoot kuitenkin ikkunasta”…

Muut kategoriat ovat Läheisyys, Olemme eri mieltä (eli tuttavallisemmin ”riitelykortit”), Me kaksi, Me ja muut, Unelmat ja Kiintymys.  Kortteja on niin paljon, että pelin saa aika moneen otteeseen ottaa esiin ennen kuin kaikki korit on käyty läpi niin, että molemmat ovat vastanneet kaikkiin kysymyksiin.

Tässä on aineksia joka viikonloppuiseen suhteenylläpitotuokioon.
 Koska ”bondaaminen” kuulostaa perverssiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti