keskiviikko 8. elokuuta 2012

Naminami


Viikko on mennyt ruokaa suuhun lapatessa. Oli isäni 60-vuotispäivää, yliestä hengailua vanhempien luona, kesäretki Helsinkiin ja sieltä mukaan tarttuneet namit.
Hieno alku painonpudotukselle/kunnonkohotukselle…

Vaaka näyttää luvattoman suuria lukuja, mutta onneksi senttimetrit ovat mukavampaa luettavaa; vaikka viisari heiluu kidenäyttö sumenee kuukausittaisessa tapaamisessamme, huomaan mahtuvani yhä useammin L-koon vaatteisiin pelätyn äksällän sijaan.
Väärästä kehonkuvasta muodonmuutoksesta kielii myös viikonloppuna tapahtunut elämäni ensimmäinen visiitti ihan oikeaan alusvaateliikkeeseen.
Olen vuosia kuvitellut olevani E-kupin tyttöjä, iäti paisuvalla rinnanymäpäryksellä varustettuna. Mutta kuinka ollakaan, asiantuntevan mittauksen ja sovittelun jälkeen totuus onkin, että rinnanympärys ei ole kasvanut sitten yläasteen, vaan itse utareet ovatkin hehtaariluokkaa! Koosta 95E kokoon 75H (okei, oman helposti ahdistuvan olemukseni vuoksi kotiin lähti rinnanympärykseltään kasikymppiset liivit) ja itsetunto rysäyksellä ylöspäin! En olekaan suunnaton lehmä, pelkästään tissit on isot!
Hetkinen, menikö tässä metaforassa jokin vähän pieleen? hmm…

Lupaan ja vannon, että kuntoilu alkaa ennen kuin kuukausi vaihtuu!

Kävin muuten taas labrassa tänään, huomenna on kilpirauhaskokeet selvät. Ehkä kilppareiden kohdalleen saaminen vähän auttaa painon pudottamisessa?


(Voi ei, joko se tisseistä kirjottaminen alkoi?!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti