torstai 15. elokuuta 2013

Dpo 4 ja huono olo

Epämääräisistä vatsakivuista ja pahan olon aalloista on kärsitty jo vaikka kuinka monta päivää, mutta tänään olo äityi niin huonoksi, että töistä oli lähdettävä parin tunnin jälkeen pois. Hyvä päätös, en olisi todellakaan jaksanut olla iltaseiskaan asti! Sain sairaanhoitajalta päivän saikkua ja kehoituksen varata aamulla aika lääkärille jos huono olo jatkuu. Taidan kuitenkin mennä töihin huomenna, päivä on vähän lyhyempi perjantaisin ja aamuvuoropäivät sujuvat suhteellisen nopeasti.
Vatsalihakille on tapahtunut jotain, maha on seistessä aivan kova ja pinkeä ja yskiessä tuntuu siltä että munasarjat tippuu paikaltaan. Toivottavasti edes vähän helpottaisi tämä turvotus, se on ollut yhtäjaksoista Primolut-kuurin alusta lähtien, eli jo neljä viikkoa! Pahentunut vain clomien ja kenties myös Pregnylin myötävaikutuksella.
Vielä 6 päivää ja sitten voi testata ilman suurta pelkoa väärästä positiivisesta. Virallinen testipäivä on kuitenkin vasta ensi viikon sunnuntaina, mutta taidan silti viikonloppusuunnitelmien vuoksi tehdä testin jo perjantaina. Jos nyt ei tärppää niin ensi kiertoon on kyllä pakko ostaa listää raskaustestejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti