torstai 8. elokuuta 2013

Clomihommia

Ensimmäinen clomikuuri on syöty loppuun jo maanantaina ja huomenna on seurantaultra. Vielä nappeja napsittaessa ei ollut kummoisempia sivuvaikutuksia, jonkin verran yöhikoilua. Tällä viikolla kuumat aallot iskivät päälle oikein voimalla, ja vettä on kulunut kiitettävästi kun työpäivän aikana juominen on ainoa mahdollinen tapa viilentää oloa. Niin että sano siinä sitten onko vessassa ravaaminen tulosta pelkästä runsaasta juomisesta vai onko osansa asiassa myös pakkauselosteen sivuvaikutuksissa mainitulla tihentyneellä virtsaamisen tarpeella. Turvoksissa olen myös, niin että sormien ja pohkeiden ihossa tuntuu kiristystä enkä tahdo saada töissä kertakäyttöhanskoja käsiin.
Sormet, varpaat ja kaikki mahdolliset ulokkeet ristissä toivotaan, että tämä yksi clomikierto riittäisi. Ei silti unohdeta varautua negaan.

Ai niin, ovistesteistä vielä!
Eilen aloitin testaamisen ja sain hyvin haalean viivan, ei vielä läheskään positiivinen. Oletin viivan olevan vahvempi tänään, mutta ei tullut viivaa ollenkaan! Olisikohan mahdollista että clomit on toimineet todella nopsaan ja oviulaatio onkin jo eilen ollut tuloillaan niin, että lh-huippu on kerinnyt menemään ohi aamuisin tehtyjen testien väissä?

4 kommenttia:

  1. Mulla Clomien kanssa ovis tullut kp 15-16 ja sitten taas luomukierroissa jopa kp 13. Eli Clomit viivästyttää ovista vähäsen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olen ymmärtänytkin, että sellaisilla joilla ovis tapahtuu spontaanistikin clomit voivat sitä viivästyttää parilla-kolmella päivällä. Mutta näin kun ei ole mitään omaa luomukiertoa johon verrata niin on kamalan vaikea osata yhtään ennakoida.

      Poista
  2. Mulla ilman Clomeja ovis tulee joskus kp 20-22, nyt aloitin testailut kp 13, jolloin sain melkein plussan mut ei kuitenkaan, sit seuraavana päivänä oli jo lähes nega. Mietin kans et oisko se ovisplussa voinu tulla jo kp12 :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tosi samalta kuin mulla! Ehkä pitää vaan uskoa, että pcos voi aikaansaada vääriä positiivisia tuloksia ovistesteihin ja luopua koko hommasta. Eikä tässä testaamisessa mitään järkeä ollutkaan kun munasolut kuitenkin irrotetaan Pregnylillä...

      Poista