torstai 19. joulukuuta 2013

yhdeksäs raskausviikko

Pahoinvointi ja väsymys ovat tehokkaasti vähentäneet postauksien määrää, oikeastaan kaikki muukin ei-välttämätön on karsiutunut elämästä tehokkaasti. Suurin osa päivistä menee sängyssä maaten, kun pahoinvoinnin voimakkuus tuntuu olevan suoraan verrannollinen asennon vertikaalisuuteen.
Lähdemme Miehen kanssa tänä iltana viikonlopuksi Tukholmaan, matka taittuu autolla ja laivalla. Erityisesti tuo laivamatka arveluttaa kovasti. Normaalisti Mies on meistä se, joka antaa ylen talvisen merenkäynnin vaikutuksesta, minuun se ei normaalisti vaikuta pientä nukahtamisvaikeutta enempää mutta tällä kertaa uskon olevani se hyttikunnan huonovointisempi jäsen. Jo etukäteen kadehdin Miestä, hän voi sentään ottaa jo ennakkoon pahoinvointilääkkeen, kun minun pitää turvautua Sea-band -rannekkeisiin, joiden tehosta en ainakaan käyttöönotosta kuluneiden parin päivän aikana ole vakuuttunut. Pahoinvoinnin lisäksi matkasuunnitelmiin kuuluu ainakin Skansen Vasamuseeteineen ja Djurgårdeneineen, Hötorgshallenin herkkujen ihastelemista ja Stortorgetin vuosisataiset joulumarkkinat.

Maanantaina oli ensimmäinen neuvolakäynti, mutta siitä lisää myöhemmin.

Ai niin! Kerroin raskaudesta vanhemmilleni viikonloppuna, äidin välitön reaktio heti halimisten ja ihastelujen jälkeen oli riemuita vauvashoppailusta kun taas isä kyynelehdittyään hetken rupesi suunnittelemaan hoitopöydän rakentamista. Ihanat höpsöt, ovat kovasti odottaneet tätä uutista <3

rv 8+6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti