perjantai 15. marraskuuta 2013

Testipelko

Kierto lähenee loppuaan, kuukautisten oletettu alkamispäivä on huomenna. Tavallisesta poiketen kaikki menkkoja edeltävät oireet loistavat poissaolollaan.Selkää ei jomota ollenkaan menkkamaisesti, mitä nyt on ollut tänään vähän jumissa, vatsa ei ole sekaisin vaan toimii paremmin kuin viikkoihin ja mielialakin on harvinaisen tasainen, ei itketä sitten yhtään.
Kaiken edellämainitun lisäksi olen viime viikon torstaista ja alkion kiinnittymiseksi luulemastani tylpästä kivusta saakka kokenut monenmoisia raskauoireita; vatsalihakset ovat tulleet päivä päivältä kipeämmiksi, vatsa on erityisesti iltaisin todella turvonnut, nenä ei ole tukossa eikä valuva ensimmäistä kertaa hoitojen jälkeen ja myös alakerta on päässyt kuivumaan niin että kirveltää, tuoksut ja maut ovat paljon entistä voimakkaampia  ja erityisesti kahvi on todella pahaa (vielä muutama päivä sitten join 1-2 kapselikahvijuomaa päivässä), suussa on koko ajan todella tunkkainen maku, muistuttaa niistä ajoista kun vielä poltin tupakkaa.
Olen toki aikaisemmissakin hoitikierroissa ollut ihan varma raskaudesta, mutta nyt olo on erilainen. Jotenkin seesteinen ja sisäänpäinkääntynyt.
Silti, raskaustestin tekeminen pelottaa suunnattomasti. Entä jos se onkin negatiivinen, jos olenkin vain kuvitellut kaikki oireet? Ja mitäs sitten jos se onkin posiviitinen, meneekö se heti kesken?
Tänään olisi jo saanut testata, mutta jottei huominen messupäivä (woohoo, kädentaitomessut!) menisi negan nähtyäni penkin alle, odotan sunnuntaihin.

1 kommentti: