maanantai 4. marraskuuta 2013

Paniikki

Kirjoitin viime viikolla sairaslomaan johtaneista paniikki- ja ahdistusoireista. Suunnitelmana oli lepäillä viikko saikulla, jotta jaksaisin jäljellä olevat kaksi viikkoa töissä. Tänään koitti siis töihin palaaminen. Aamupäivä sujui vallan hyvin, suorastaan epätavanomaisen tapahtumaköyhästi. Silti, puolen päivän aikaan huomasin hyperventiloivani niin, että huulia kuumotti ja kihelmöi. Pidin lounastauon, jospa se auttaisi, mutta ei, olo vaan paheni ja kyyneleet kihosivat silmiin. Huikkasin esimiehelle, että olo on aamusta huonontunut radikaalisti todella kovalla vauhdilla.
Niinpä sitä ollaan sitten tämäkin viikko sairaslomalla. Ahdistuslääkkeitä sain luvan käyttää muutaman päivän ajan, mahdolliseen alkion kiinnittymiseen asti.

Miksi tän pitää olla näin vaikeeta?

2 kommenttia:

  1. Voi kun osaisin sanoa jotain järkevää tai kannustavaa. Paniikki- ja ahdistusoireet ovat minulle tuttuakin tutumpia. Tiedän, kuinka hirveitä ne ovat. Tiedän, kuinka yksinäinen, epävarma ja peloissaankin tuon kaiken keskellä voi olla. Toivon kovasti, että olosi helpottuu. Voimia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti tuesta, se on nyt kultaakin kalliimpaa <3

      Poista