maanantai 29. huhtikuuta 2013

Uusi uljas elämä, viikko 2

Tänään kävin entisessä  (voih, onpa outoa sanoa että "entisessä") harjoittelupaikassa tuuraamassa muutaman tunnin ajan, lähinnä siis laittamassa lapset nukkumaan ja lukemassa satuja. Oli ihanaa, ja olen lupautunut tulemaan apuun aina kun vain pääsen.
Yllättävä työkeikka tarkoittaa myös sitä, etten tänään noudattanut viikko-ohjelmaa, vaan kuntoilu siirtyy huomiselle, mikä oikeastaan sopiikin ihan hyvin vapun aiheuttamien salin aukioloaikojen muutosten vuoksi.

Metformiini-annos on tuplattu tänään, ja myös lääkkeen aiheuttama huono olo on voimistunut. Nähtäväksi jää, voimistuvatko muutkin haittavaikutukset viikon kuluessa. Haittavaikutuksia on tuntunut jonkin verran, tosin ei ollenkaan niin paljon kuin olin odottanut. Tosin en osaa ollenkaan sanoa johtuvatko vaivat metformiinista, koska samoja ikävyyksiä olen kärsinyt muutekin kuukautisten aikana. No, päivän parin päästähän se selviää.

Painoakin on ollut ihan turha tsekkailla viikonlopun aikana, menkat kun on tuoneet tullessaan ennennäkemättömän kamalan turvotuksen. Hyvä kun paitoihini mahdun...

1 kommentti:

  1. Pahoitteluni huonovointisuudesta! :/ Toivottavasti kuitenkin lääkkeestä on jotain hyötyäkin ettei turhaan tule "kärsittyä". <3

    VastaaPoista