sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kärsivällisyys

Kärsivällisyys käy kyllä vähiin tän flunssan kanssa! Kaksi viikkoa sitten alkoi työt, ja olen ollut jo sairaslomalla 5 päivää, ja pahasti näyttää siltä että huomenissa pitää taas mennä työmaan sijaan terveysasemalle.
Nukkumisesta ei tule mitään, kun iltaisin ja öisin vaivaa suorastaan repivä ärsytysyskä, johon ei auta yskänlääkkeet eikä imeskelytabletit. Vain tyynymäärän tuplaaminen, eli pään ja rintakehän muuta kroppaa ylemmäs tukeminen, tuo öihin jonkinlaista rauhallisuutta (siis vähentää herättävää köhimään heräämiset yhteen per puolitoista tuntia) mutta tuo muassaan niskan ja hartioiden entistäkin kivistävämmän jäykkyyden.
Eli unet jäävät vähiin ja laatukin kärsii.
Päivällä pelistä katsoo huonovointinen nukkuneen rukous.


Kärsivällisyyttä koetellaan muutenkin. Olin jostain saanut sen käsityksen, että siemennestetutkimuksen tulokset saisi parissa viikossa, mutta klinikalla olikin kuulemma sanottu, että menee kolme viikkoa laskun saapumisesta.
No, lasku näkyy kolahtaneen postiluukusta jo tämän viikon aikana. Tuloksia sopii siis odottaa saapuviksi kuun loppupuolella. Siis hiukan Miehen 27-vuotispäivän jälkeen.
Nyt täytyy vaan pitää pää kylmänä ja mieli virkeänä!

Helpommin sanottu kuin tehty...

1 kommentti:

  1. Koetapa nostaa sängyn pääpuolta laittamalla sängynjalkojen alle parin tiiliskiven paksuuden verran esim. kirjoja. Tällöin ei niska rasitu. Vaikka sängyn kaltevuus saattaa aluksi näyttää hurjalta, ei se nukkuessa häiritse lainkaan, päinvastoin. Tämä konsti tepsii myös närästyksen vaivatessa. Nimim. kokemusta siitäkin....

    VastaaPoista