perjantai 20. heinäkuuta 2012

Sekaisin se on omakin nuppi


Muutaman päivän ajan on tuntunut siltä, että haluanko oikeasti vielä lasta tähän meidän perhekuvioon? Oikeastaan nämä tunteet ajatukset ovat lähtöisin miehen muutaman päivän takaisesta käytöksestä.
Haluanko tehdä lasta tähän tilanteeseen, jossa vain toinen meistä on valmis?

Entä haluanko saada lapsen avioliiton ulkopuolella? Mies kun on sitä mieltä, että aikaisemmin sovittu 2014 kevät –aikataulu pitää, eikä häitä aikaisteta lapsien hankkimisen vuoksi. Periaatteessahan mulle ihan se ja sama syntyykö lapset avioliittoon vai sen ulkopuolelle, mutta silti viime aikoina on nostanut päätään tunne siitä, että haluaisin kuitenkin että meillä kaikilla olisi alusta asti sama sukunimi eikä mitään isyyden tunnustamisia tarvittaisi.

Ja mitä sitten tapahtuu, jos lasta on lääketieteen puolesta aivan pakko ruveta yrittämään nyt. Miltä tuntuu yrittää raskautta tietäen, että puoliso ei ole vielä valmis ottamaan sitä askelta?

3 kommenttia:

  1. En tiiä auttaako tää yhtään sun ajatuksissa mutta tulipäivällä mieleen niin on pakko tulla sanoo.

    Kuinka moni voi oikeesti sanoa:"Nyt on järkevä aika saada lapsia." Siis eihän koskaan oo hyvä aika, tai varsinkaan järkevä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon samaa mieltä, aina on joku "syy" miks ei oo järkevä aika lapsille. Mutta silti, jostain näitä ajatuksia vaan kumpuaa...

      Poista