sunnuntai 9. joulukuuta 2012

juujooniin

Pitikös mun kertoa mihin kaikkeen haksahdin perjantaina? No, näytetään!




Kalevalakorun Sydänsormus
Blogimaailman ulkopuoliset ystävät tietävätkin, että vasenta nimetöntäni koristi ala-asteen luokkasormus lähes vuosikymmenen ajan. No, noin vuosi sitten tuli mitta täyteen saumakohdasta haljennutta sormusta joka kovetti ihon altaan kämmenpuolelta. Vaahteranlehtisormus sai siis lähteä.
Lukioaikoina rakastuin Kalevalakorun Sydänsormukseen, mutta silloinen (kork 40e/kk) opintoraha ei lohjennut muiden kuin viiden euron pukukorujen kustantamiseen, ja sormus vaipui unholaan. Ja tietysti nyt, kun kerkisin juuri ja juuri tottumaan sormuksettomuuteen, menin tilaamaan äidilleni joululahjaa ja sain kultasepänliikkeestä tarjouksen jota ei voinut ohittaa!
Hauska helinä tahdittaa kirjoittamista!

Löysin myös kauan etsimääni jarrusukkamöhnää, saadaan meille immeisillekin kitkat alle kun saan villasukat käsiini!
Vaaleanpunaista jarrumöhnää. Kuva täältä
Lankojakin saattoi tarttua mukaan useammalla kymmenellä eurolla...

Blogimaailmassakin mainetta niittänyt piensisustus- askartelukauppa Tiger on tässä kuussa rantautunut Pyhäjärvenkin rantaan, ja pakkohan siellä oli poiketa kun kerran aikaa oli. Taisin jo kesällä keritä hehkuttamaan tätä Tanskanmaan lahjaa kaikille pienikukkaroisille! Ja taas paloi rahaa, mutta sainpahan taas lisää askartelutarviketta, mm. satiini- ja samettinauhaa monessa eri värissä, akryylimaalisiveltimet, keraaminen maalipaletti ja vaikka mitä!


Helmipunontakehys. Muistaakseni hauska tekniikka, ainakin yläasteella tykkäsin! Samasta paikasta sai myös edullisia läpivärjätttyjä lasihelmiä, jotka ainakin näin herkkähipiäisille ovat must! (pintavärjätyistä irtoaa väriä, josta nousee komea ihottuma)


Uuden takin taisinkin jo mainita perjantaina. Perikarjalaiset muodot pakottivat turvautumaan miestenvalikoimaan, sillä nämä tarpeettomat ruokintalaitokset eivät naistenmallisiin mahtuneet. Miesten takeissa taas ongelmaksi muodostuu lantio; piti ostaa miesten XL-kokoinen parka, koska pienemmissä koissa lantio on liian ahdas. Joten, uusi takki on lantiolta sopiva ja rinnalta ja hartioista noin kaksi kokoa turhan väljä.


Takki Erätukusta ja kuva täältä


Kiitos geenit! Noh, ehkä tilanne korjaantuu seuraavassa sukupolvessa; Mies on hämäläis-pohjanmaalainen cocktaili...

1 kommentti:

  1. Uih, toi sormus on aivan ihana. Olen itsekin sellaista joskus salaa haaveillut. Nyt kiljaisin ja näytin tuota kuvaa miehelleni sanoen, että osta tommone kalevalasormus joskus mulle ostaostaosta joohan <3

    Kivoja juttuja oot shoppaillu. Mä sain tänään mutsilta mustan teddy-langan ku bongasin sen käsitöiden seasta. Samaan syssyyn se lykkäs mulle kolme kerää huovutuslankoja ja joidenki tossujen ohjeet, ja sanoi "joululahjani". Shit :D

    Ainut siisti juttu tossa oli se, että sain lainaan kans kokoa 8 olevat KELTAISET PUIKOT JOISSA ON GLITTERIÄ! <3 Mä olin ihan että wtf, tämmösiä puikkoja on ja mä en oo tiennyt! Tämän kommentin jälkeen google saa kertoa mistä saan ostettua itselleni pinkit glitterineulepuikot! ;)

    Hyvää alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista